Un mic review

Astăzi nu am să vorbesc despre rezultatele alegerilor parlamentare și nici despre ce nebunie e în hipermarketurile și supermarketurile din țară înainte de sărbători. Cel mai bine este să vorbim de lucruri pozitive.

Mie îmi place foarte mult sucul de citrice și sunt sigură că și vouă. Nu știu câți dintre voi vă comandați suc proaspăt stors atunci când mergeți la cafenea, dar sunt sigură că vă place cel puțin limonada. Doar știți vorba aia: „if life give you lemons, then make some lemonade”.
Pentru că toată lumea este acum în febra cumpărăturilor, vreau să vă spun că puteți găsi storcător de citrice la un preț foarte mic. Acum sunt sigură că vă gândiți: „la ce-mi trebuie mie storcător de citrice?”.

Ei bine, e simplu. Suntem în sezonul rece, sezon în care virozele, gripele pun stăpânire pe sistemul nostru imunitar, așa că avem nevoie de vitamina C. De unde o opținem în cel mai sănătos mod? R: din citrice (lămăi, portocale, mandarine, grepfruit). Ca să nu mai spun de gust și de faptul că dacă ai băut un pahar de suc proaspăt stors, nu vei mai avea nevoie de apă câteva ore bune, căci organismul tău va extrage apa de care are nevoie.

Așa că storcătorul MYRIA pe care l-am achiziționat la 35 de lei din magazinul Media Galaxy Brașov îmi oferă tot ce îmi doream de la un storcător de citrice: rapiditate și puține resturi de fruct (deci stoarce și ultima picătură; din 2 grepfruit-uri, au ieșit 400 ml suc). Necesită doar clătire cu apă rece și are suport special pentru cablul de alimentare. Într-adevăr face un mic zgomot, dar pot asigura că nu deranjează pe nimeni.

Deci, dacă îți dorești suc proaspăt la tine acasă, poți comanda aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)