Reclamele la medicamente și mesajul pe care îl transmit

Dacă ne uităm la televizor (da, unii oameni se mai uită și la TV) vom observa și enerva/amuza reclamele la medicamente. Evident, ele nu au ce căuta în mass-media, deoarece influențează mare parte din populație să consume medicamente, în special să se trateze fără să consulte un specialist.Iată câteva dintre cele mai ciudate reclame la medicamente:

Reclamă la Ibusinus (medicament pentru răceală) sau mai bine zis publicitate pentru nurorile care vor să scape de soacrele bolnave.
Soțul îi ascultă plângerile soției cu privire la comportamenul mamei sale, iar ea, scorpia, brusc s-a îmbolnăvit! Ia mamă soacră Ibusinus ca să pleci odată!

Întrebare pentru tine, noro: dacă era cardiacă, îi mai dădeai Ibusinus?

Încă o bătrânică nevinovată, sau mai bine zis un bărbat nevinovat trimis la farmacie de bătrânică să-i cumpere Supramax Articulații.
Spun nevinovat pentru că a greșit medicamentul, iar bătrânica cheltuia banii fix pe medicamentul ăla (iar ea îi face o reclamă pe cinste).

Haide doamnă, că-i tot aia! Sau luai Supramax Articulații ca să încapi mai bine în autobuzul aglomerat?

Reclama e trasă rău de păr!


O reclamă care în sfârșit nu îi mai vizează pe bieții bătrâni, ci pe ăia care nu mai au voce pentru că au băut apă rece. Dar oare mierea și lămâia ce au? Dar medicul?


Însă câștigătoarea din această seară este:

„Tu cât timp pierzi la toaletă?”
Reclama vorbește de la sine.
 Între timp, mă duc să citesc o revistă..pe toaletă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)