Serial nou captivant

Filmele anilor `80 au revenit la modă printre producătorii de la Hollywood. Și pentru că majoritatea filmelor din acea perioadă le-am îndrăgit, de curând am descoperit un serial de care m-am îndrăgostit: Stranger Things. 
Evident, este un serial nou, din 2016 chiar, creatorii inspirându-se din filmele SF ale anilor `80 în special E.T, Alien, Jaws, Carrie, The Shinning etc.

Serialul se focusează pe dispariția lui Will și căutarea lui, El (o fetiță care pare a face parte dintr-un experiment) și adolescenții Nancy & co. Îl puteți găsi pe Netflix (sau alte resurse) și nu are decât 8 episoade cu durata între 40 și 50 minute.

Pe mine personal serialul m-a captivat, este necesar să fiți atenți la detalii, deoarece este plin de metafore care dau indicii cu privire la ce se va întâmpla pe parcursul serialului. De asemenea, coloana sonoră o veți adora. Mai multe nu vreau să vă spun, deci tot ce trebuie să faceți este să vă faceți timp pentru a urmări cele 8 episoade.

Aștept opiniile voastre pe Facebook sau în comentarii (sau putem porni orice fel de discuție pe tema serialul, după ce l-ați văzut). Vizionare plăcută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)