RAT Brașov

Am tot văzut de ceva timp că lumea brașoveană este mega nemulțumită de RAT Brașov. Trebuie să recunosc că mă situez printre ei. Iată și motivele:

Mărimea autobuzelor. Dimineața când traficul este aglomerat, responsabilii trimit autobuze mici. Chiar astăzi unei fete care probabil mergea la școală/facultate i s-a prins piciorul la ușă datorită aglomerației. Și nu, nu putea să-l aștepte pe următorul pentru că avea probabil un curs la care trebuia să ajungă.

Controlorii frate. Au un aer de inspectori, când ei de fapt sunt subinspectori (vreau să subliniez ideea că nu sunt mai presus decât pietonul). Mă deranjează că nu sunt corecți și că sunt momente când nu poartă uniforma.

 Schimbările ciudate. Am înțeles ideea de a economisi hârtia, dar nu credeți că trebuia întâi să faceți o cercetare cu nevoile brașovenilor legate de transportul în comun? Nu sunt singurul blogger care crede asta. Sau singurul brașovean. Ca să nu mai spun de persoanele cu dizabilități care ar trebui să circule cu ce autobuz vor (dar nu se poate, pentru că sunt puține cele pentru ei și nici nu vin la timp).

Noi nu suntem bucureșteni.Nu este nevoie să copiați de acolo.

Șoferii. Cei mai mulți sunt transportori de cartofi. Nu stică să investiți în resursa umană.

Ați scos abonamentele pe o linie și biletele de student. Nu toată lumea își permite un abonament pe toate liniile și poate că nici nu e nevoie să își facă. Din nou lipsește o analiză asupra situației.

RAT Brașov, degeaba aveți call center dacă nu sunteți în stare să investiți timp în cetățeni!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)