Eleganță și educație

Eleganță și mentorat. Asta transmite comunitatea Chic-Elite. Pentru cine nu cunoaște, casa de modă ELLIS este reprezentată de o comunitate bogată în simț estetic, empatie și care au priceperea de a îndruma, nu doar în a cu ce ne îmbrăca, ci în a și ne simți bine în pielea noastră. De a fi noi înșine. Haina nu face pe om.


Recunosc că nu prea am simț estetic în ceea ce privește îmbrăcămintea, dar cu siguranță știu că îmi aleg hainele în funcție de cum îmi este dispoziția în ziua respectivă. Și atunci când îmi planific ținutele pentru diverse evenimente, am grijă să mă simt 100% confortabil și eu însumi.

Cât despre eleganța interioară, pot spune spune despre aceasta că este în fiecare dintre noi prin gesturile, paraverbalul și verbalul nostru. Eleganța interioară, cât și cea exterioară se pot educa. Suntem liberi să alegem inclusiv eleganța. Noi trebuie să fim cei care vrem schimbarea.
Unei femei îi stă foarte bine să nu fie zgomotoasă, să aibă spatele drept, dar nu cu nasul ridicat în sus, să fie blândă, să-și exprime atât verbalul, cât și nonverbalul în situații potrivite și de ce nu, să își poarte hainele cu stil. Stilul nu înseamnă neapărat să porți un brand, ci să arăți bine și să te simți bine.


Așteptările pe care le am cu privire la o comunitate feminină deschisă către educarea eleganței prin mentorat se referă la înființatea unor cursuri de eleganță la care pot avea acces domnișoarele, doamnele  și doamnii de toate vârstele, dar asta în timp. Mi-am plăcea să particip la un astfel de curs cândva, ca mai apoi, să pot contribui și eu la răspândirea eleganței printre femei, chiar și printre bărbați. Ar fi ceva interesant.
Pentru mine este importantă eleganța, dar în același timp contează ca persoana să fie ea însăși. Astfel își arată frumusețea, iar educația oferă o altă lumină persoanei în sine.

Apropo de eleganță: zâmbește zi de zi, iubește-te, respectă-te, fii umană, adoră viața. Vei arăta mai elegantă decât crezi.

Particip cu acest articol la SuperBlog 2015.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)