Servicii de proastă calitate

Iar scriu despre nemulțumiri. Din păcate...Să vă povestesc de ce. Weekendul trecut (mai precis sâmbătă seara)  am fost la cinema la mall. La un film cu spioni, împușcături, sânge pe tot ecranul. În sală, pe lângă spectatorii obișnuiți, un rând întreg ocupat de copii de vreo 7-8-9 ani. Bineînțeles că dragii de ei au deranjat tot filmul și au făcut ca niște maimuțe neliniștite la un așa film. Deranjul meu a fost de ce au intrat la așa un film. De ce nu erau supravegheați?

M-am sesizat și am scris pe facebook-ul cinematografului. Cineva mi-a răspuns și m-a rugat să trimit un mesaj cu sala, ora și numele filmului. Zis și făcut, și mă trezesc cu 2 bilete gratis la ce film vreau eu. Să vezi si să nu crezi! Bineînțeles că m-am bucurat.

Surpriza adevărată a sosit ieri în momentul în care am mers din nou la minunatul cinema să beneficiez și eu de bilete. Casierul și-a chemat superiorul, sau hai să spunem superioara, căci asta a fost atitudinea domnișoarei A. față de mine și persoana care mă însoțea. Mi-a dat biletele, dar mi-a reproșat că am avut motive absurde și copiii erau însoțiți de o profesoară și că ei nu sunt responsabili de nesupravegherea lor. PĂI ȘI ATUNCI DE CE AM MAI PRIMIT BILETELE???? Sincer am rămas fără cuvinte..abia dacă am știut ce să mai spun.

Domnișoara A., dacă citești ceea ce am scris..sper să se întoarcă roata! Să pățești ce am pățit și eu. Nu la cinema, ci unde te aștepți cel mai puțin. Și apropo, le dai exemple negative ”inferiorilor” tăi.

Către cei care merg la cinema la mall..să-i ardeți tare de câte ori aveți ocazia. Chiar vă rog!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)