Hocus-Pocus-Preparatus

Într-un laborator dintr-un oraș situat la baza munților Carpați locuia o vrăjitoare pe nume Tanța. Tanța era singură dintodeauna și își dorea mult să cunoască un bărbat care să-i fie alături. Problema era că niciun bărbat nu o dorea. Și de-a lungul anilor atâtea poțiuni a încercat, încât parcă se urâțea din ce în ce mai tare. Și nici societatea nu o ajuta.
Societatea nu o ajuta în sensul că întâlnea oameni din ce în ce mai răutăcioși. Lumea, în special bărbații nu se așezau lângă ea în autobuz și nici nu îi mai deschideau ușa să intre înaintea vreunui gentelman.
Însă totul s-a schimbat într-o zi când l-a cunoscut pe Ion. S-a întamplat în autobuzul spre piață. Un bărbat înalt, îmbrăcat la costum și purta după el o servietă, se așeză lângă Tanța. Mirosul lui de bărbat puternic o vrăji pe Tanța. Bărbatul se simți vizat, dar o privi și zâmbi.
Tanța se înroși, iar bărbatul se prezentă. Numele lui este Ion. După discuții și discuții, Tanța află că Ion e și el singur, ascultă Katy Perry și îi place mămăliga cu brânză și smântână.
Cine o fi Katy Perry se întreba Tanța. Și a decis să se informeze. A descoperit că e o cântăreață din America cu o voce puternică și care recomandă parfumul Mad Potion

Să îl atragă pe Ion atât de tare, încât să uite de această Katy Perry? Oo da!
Să nu uitâm că Tanța este vrăjitoare și poate face oricând poțiuni magice. Așa că s-a hotărât să facă următoarea magie pentru a se transforma într-o femeie frumoasă așa cum e Katy Perry. Acasă are o pălărie magică în care adăugă apă (pentru ca să arați hidratat), vanilie (pentru mirosul frumos), un fluturaș (pentru fluturii din stomac) și o bucată de mămăligă (pentru a-l cuceri definitiv). Bineînțeles, nu putea lipsi formula Hocus-Pocus-Preparatus și gata! Tanța a obținut parfumul mult dorit. Ca să fie sigură că poțiunea a ieșit, a făcut un test: un singur strop de parfum și Tanța s-a transformat într-o sosie a lui Katy Perry. Una care nu știa să cânte. Probabil dacă achizioționa parfumul lui Katy Perry se transforma chiar în cântăreață.
A doua zi, a urcat în autobuzul spre piață sperând să-l revadă pe Ion. Acum nu mai arătă ca o vrăjitoare și dintr-o dată se trezi sărutată de cine credeți...de Ion.
Bineînțeles că vraja nu a rezistat unui astfel de sărut, astfel încât Tanța se transformă la loc în vrăjitoare, iar Ion își dezvălui adevărata identitate: un broscoi. Totuși Tanța nu se lăsă dezamăgită și sărută broscoiul, iar amandoi se transformară în doi oameni frumoși și bucuroși că se au unul pe celălalt.

Această povestire participă la SuperBlog 2015 și sper să o fi citit cu plăcere.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)